100 Cineastes
10 Equips
10 Districtes
1 Barcelona

+INFO

Landscape
Barcelona

30 Abril_Première

COMPRAR

11_30 Abril:
20 DIES DE MÀGIA

Landscape Film Festival arriba a Barcelona de l’11 al 30 d’Abril per revolucionar la ciutat. Durant un període de 20 dies, els carrers de la ciutat es convertiran en un plató de cine i els seus habitants en els protagonistes, en un Festival que promet ser una experiència única.

El dia 11 d’Abril, els 100 cineastes seleccionats seran formats en 10 equips i se’ls adjudicarà un barri en el qual hi ha de tenir lloc la major part de la seva història.

Els cineastes, de totes les disciplines, backgrounds i nacionalitats, treballaran junts durant un període de 2 setmanes (de l’11 al 26 d’Abril) per crear un curtmetratge en un esperit de col·laboració i espontaneitat.

El 15 d’Abril tindrà lloc un càsting obert per a actors locals i per a qualsevol persona amb ganes d’actuar en un dels curtmetratges de Landscape.

Per últim, però no menys important, el dia 30 d’Abril se celebrarà la Première i el lliurament dels Premis de Landscape Film Festival seguida de la Festa de Cloenda del Festival.

+INFO
Notícies LFF arriba a Barcelona a la recerca de talents del món del cinema. Ets un d’ells? Segueix-nos a @Landscape_FF | SAVE THE DATE: 11_30 d’Abril. Barcelona Landscape Film Festival. Dóna ales a la teva passió i fes nous contactes. @Landscape_FF