La
Ciutat

Viu una ciutat,
descobreix-ne 10

Barcelona, una ciutat única on la fusió entre arquitectura, gastronomia i qualitat de vida aconsegueixen l'equilibri perfecte, és una de les ciutats més visitades del món.La ciutat és una criatura viva, diversa, plena de contrastos i en constant moviment. En els últims anys s'ha convertit en un hub per a emprenedors i destaca en els camps de la innovació i la creativitat, així com pels seus habitants: gent inquieta i amb ganes de marcar una diferència.

Barcelona i els seus districtes

Barcelona és molt més que Les Rambles o Passeig de Gracia. Barcelona és perdre's pel Barri Gòtic, visitar

el pati de la Facultat de Dret de la UB, veure les fonts màgiques de Montjuïc, olorar les roses del Parc de Cervantes, contemplar el skyline des de la “noria” del Tibidabo, descobrir galeries i botigues a Gràcia, trobar la sortida del Laberint d'Horta, entrar al Castell de Torre Baró, visitar la Fabra i Coats o passejar amb bici per la costa a Sant Martí. Hi ha moltes Barcelones i totes són una.

Barcelona en la Gran Pantalla

Barcelona ha sigut l’escenari escollit per a algunes de les pel·lícules més taquilleres dels últims anys, com “Vicky Cristina Barcelona”, “El Perfume”, “Los últimos días”, “Todo sobre mi madre”, “Biutiful”, “Mapa de los Sonidos de Tokyo”...Des de Landscape volem seguir homenatjant la ciutat des d’un nou punt de vista: que siguin els seus habitants qui expliquin les històries.

Barcelona Inspira